Υπηρεσίες

Ρυμουλκήσεις / Διασώσεις / Πυρασφάλεια – Επιφυλακή Πλοίων / Υπηρεσίες Αντιρρύπανσης

O όμιλος διαθέτει στόλο από σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα ρυμουλκά ιπποδύναμης έως 2500 ΗΡ. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: ρυμουλκήσεις, επιφυλακή, πυρασφάλεια, μεταφορές, μεταφορτώσεις, τοποθέτηση φραγμάτων αντιρρύπανσης, διασώσεις και ναυαγιαιρέσεις πλοίων. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, η ετοιμότητα, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, ο ευέλικτος στόλος, το εκπαιδευμένο πλήρωμα και το προσωπικό του γραφείου μας, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας που αναλαμβάνουμε, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Πρόσδεση / Απόδεση Πλοίων / Θαλάσσιες Μεταφορές

Με σύγχρονα σκάφη (Λάντζα και μικρές βοηθητικές λέμβους) ειδικά κατασκευασμένα για τις ανάγκες της περιοχής Λινοπεράματα και με έμπειρους - καταξιωμένους  Λαντζέρηδες  εργαζόμαστε στις προσδέσεις,  αποδέσεις, μεταφορές, εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών Πλοίων και Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών από το 1974. Με γνώμονα την ασφάλεια, προσπαθούμε για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πλοίων όσο και των Εγκαταστάσεων της περιοχής.

Υποβρύχιες Εργασίες

Με εμπειρία 40 ετών, καταδυτικά συνεργεία του Ομίλου δουλεύουν στο χώρο των υποβρύχιων εργασιών.  Χρησιμοποιώντας πάντα την αιχμή της τεχνολογίας και φροντίζοντας να εναρμονιζόμαστε με τους αυστηρότερους Διεθνής Κανονισμούς Ασφαλείας. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε:
  • Λιμενικά Έργα (επιθεωρήσεις, έλεγχος αγωγών, αγκυροβολίων, ποντίσεις αγωγών –καλωδίων – βυθομετρήσεις, αντικαταστάσεις ανοδίων και έλεγχοι λιμανιών)
  • Υποβρύχιους Καθαρισμούς Πλοίων (Καθαρισμός & γυάλισμα προπέλλων, ολικοί καθαρισμοί) με Βrush Cart ή Hydraulic Brush
  • Υποβρύχιες Κοπές και Συγκολλήσεις με Διεθνή Πιστοποιητικά κάτω από κώδικα BSEN ISO 15618-1:2002
  • Βιντεοσκόπηση – Φωτογράφηση – Έκθεση Επιθεώρησης
  • Ναυαγιαιρέσεις - Επισκευές
  • Ανεύρεση και ανέλκυση βαρέων αντικειμένων
Με μεγάλη εμπειρία τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε λιμενικά έργα.

Ναυτικό Πρακτορείο

Το πρακτορείο μας είναι πλαισιωμένο με ειδικευμένο προσωπικό σε ναυτιλιακά ζητήματα και προσφέρει υπηρεσίες με ευρύτητα φάσματος αντικειμένου, με ευελιξία, εξειδικευμένη γνώση και ικανότητα προσαρμογής σε θέματα πρακτορεύσεων και εξυπηρέτησης πλοίων.  Η γνώση, η πολυετής εμπειρία στο χώρο, οι δημόσιες σχέσεις, η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και που αποτελούν την εγγύηση για άριστη συνεργασία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε 24ώρη / 365 ημέρες, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες μας, τόσο στην περιοχή Λινοπεράματα όσο και στον Λιμένα Ηρακλείου. Η μέχρι τώρα πορεία των επαγγελματικών μας σχέσεων έχει αποδείξει την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία μας.